Kommentarspolicy

Nu finns en kommentarspolicy för Prata om det:

Prata om det förutsätter ett respektfullt samtal. Människor delar med sig av ibland smärtsamma och intima erfarenheter, och vi får möjlighet att samtala om dem. Kommentera gärna, men tänk på att skriva på ett sätt som underlättar det här respektfulla samtalet. För att undvika övertramp modererar vi alla kommentarer. Det kan alltså dröja en liten stund innan den dyker upp på sidan. Vi publicerar inte personangrepp, förnedrande kommentarer eller spekulationer om Assange-fallet.

Vi kommer att vara ganska hårda med den sista punkten, om spekulationer i Assange-fallet. Om du har skrivit en kommentar som inte publicerats där du refererar till fallet, fundera på om du kan göra samma poäng utan att förutsätta vad som hänt eller inte. Säkert är dina reflektioner intressanta i sig, oavsett vad som hänt eller inte i det fallet.

Det här inlägget postades i Om bloggen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>